Tegning medfølger

Pris oplyst

Standard produktion færdig

Overførselsvogn eksporteret til Bolivia

2023-05-25|Case Projekt

Vi er glade for at kunne meddele, at vores faste kunde i Peru for nylig har købt to sæt overførselsvogne af KPD-typen til deres mærke i Bolivia. KPD-serien Overføringsvogn er designet til at blive drevet af lavspændingselektriciteten fra jernbanerne, hvilket gør dem til et godt valg til langdistancetransport.

Strømkilden AC 380V omdannes til AC 36V tofaset og tilsluttes henholdsvis de to skinner. Overførselsvognens hjul leder AC36V på skinne ind i el-apparatboksen i bunden af vognene. AC 36V omdannes derefter til DC 36V, som styrer DC-motoren og justerer hastigheden osv. Denne unikke egenskab ved KPD-typens overførselsvogn gør den til et yderst pålideligt og effektivt valg for vores kunder.

Vores team anbefaler stærkt overførselsvognen af KPD-typen, da den passer godt til vores klients hyppige brug af vogne til langdistancetransport. Det kan fuldt ud opfylde deres krav og har en lavere investeringsomkostning sammenlignet med andre lignende produkter på markedet.

Vi er stolte af at kunne sige, at vores kunde har udtrykt deres tilfredshed med vores professionelle og perfekte service samt vores produkter af høj kvalitet. De er villige til at fortsætte et langsigtet samarbejde med os, hvilket siger meget om den grad af tillid og pålidelighed, vi har etableret med dem gennem årene.

Vi er forpligtet til at levere de bedst mulige produkter og tjenester til vores kunder, og vi ser frem til at fortsætte vores frugtbare partnerskab med dem i fremtiden.

Levere varer til Loading port

Indlæs varer i container i Kinas lastehavn

Indlæs varer i container i Kinas lastehavn

Indlæs varer i container i Kinas lastehavn

Indlæs varer i container i Kinas lastehavn

Indlæs varer i container i Kinas lastehavn

ARTIKELTAGS:Bolivia,Overføringsvogn

Få gratis tilbud

  • Gratis tilbud på produktet, hurtig tilbudshastighed.
  • Ønsker at få et produktkatalog og tekniske parametre.
  • Bliv vores agent og tjen kommission.
  • Vil du gerne kende dine lokale kranprojekter.
  • Eventuelle spørgsmål, kontakt os.

Hvis du har spørgsmål eller gratis tilbud på produktet, svarer vi inden for 24 timer!

Klik eller træk filer til dette område for at uploade. Du kan uploade op til 5-filer.
Dansk
English Español Português do Brasil Русский Français Deutsch 日本語 한국어 العربية Italiano Nederlands Ελληνικά Svenska Polski ไทย Türkçe हिन्दी Bahasa Indonesia Bahasa Melayu Tiếng Việt 简体中文 বাংলা فارسی Pilipino اردو Українська Čeština Беларуская мова Kiswahili Norsk Dansk